arredimi ideal i hapsirave tuaja

Në botën e arredimit të ambienteve, Mobileri Demir Cela nuk është thjesht një emër – është sinonim i finesës dhe cilësisë në tregun Shqiptar. Që nga viti 1991, kjo kompani ka bërë punën e saj me pasion dhe përkushtim, duke sjellë në treg një gamë të gjërë të produkteve druri me dizajn të vecantë, që përputhen me stilit dhe shijen e secilit klient.

Rreth nesh

Me fokus në arredimin e ambienteve të zyra, lokaleve, restoranteve, shtëpive, studiove televizive dhe shumë e shumë të tjerëve, Mobileri Demir Cela është zgjedhja e duhur për ata që kërkojnë kombinimin e cilësisë së lartë dhe dizajnit të bukur. Me garancinë e produkteve të tyre, kjo kompani ofron zgjidhje optimale, të pëlqyeshme dhe efikase, duke u përkushtuar në plotësimin e nevojave dhe kërkesave të klientëve.

Vizioni ynë

Vizioni i Mobilerisë Demir Cela është të ndihmojë në krijimin e një ambienti më të mirë për njerëzit, ku ata mund të jetojnë, punojnë, studiojnë dhe argëtohen. Dizajni i tyre shtrihet nga rryma klasike deri tek rryma postmoderne, duke i dhënë klientëve zgjedhje të shumta për të ndryshuar ambientin e tyre në mënyra të ndryshme dhe të personalizuara.

eksperienca

Mobileri Demir Cela ju garanton cilësi dhe korrektësi bazuar në eksperiencën disa vjecare si lider në fushën e arredimit të ambjenteve të ndryshme moderne apo klasike.

materialet

Materialet që përdorim ne janë të testuara për rezistencë duke ju garantuar jetëgjatësi të produkteve që ne përdorim për arredimin e ambjenteve tuaja moderne apo klasike.

modelet

Të fokusuar për të sjellë më të mirën ne qëndrojmë të informuar me modelet dhe tredet më të fundit të arredimeve moderne dhe klasike për tu përshtatur më shijet tuaja.

Qëllimi jonë

Qëllimi kryesor i Mobilerisë Demir Cela është të ofrojë cilësi të lartë dhe të krijojë besim dhe besueshmëri tek klientët e tyre. Përdorimi i produkteve të tyre do të shërbejë si një investim në të ardhmen, duke ofruar një përvojë të paharrueshme për ambientin ku jetojnë dhe punojnë. Në Mobileri Demir Cela, cilesia e produkteve dhe sherbimeve është prioriteti më i lartë, dhe ata janë të përkushtuar në ofrimin e zgjidhjeve të personalizuara dhe në plotësimin e nevojave të klientëve në mënyra të ndryshme dhe të ndryshme.

Eksperienca disa vjecare është një faktor kryesor që ndikon tek cilësia e shërbimit që do merrni nga stafi jonë i kualifikuar për arredimin e ambjenteve të ndryshme.

Metodat dhe teknikat e fundit të mundësuara nga teknologjia është një faktor tjetër që na diferencon nga të tjerët duke u bërë lider në Shqipëri për mobilimin e ambjenteve

Interior Design
Rezidencial Design
Industrial Design
Shërbimet

Cfarë ofrojmë ne

Mobileri Demir Cela ofron për ju mobilimin dhe arredimin e ambjenteve tuaja duke u përshtatur më së miri me shijet dhe preferenca tuaja qofshin ato moderne apo klasike. Materiale cilësore, eksperiencë shumë vjecare, staf i kualifikuar , teknologjitë më të fundit dhe profesionalizmi janë arsyjet kryesore se përse ju duhet të na zgjidhni ne për të mobiluar ose arreduar ambjentet tuaja.

Interior Design
90%
residential design
92%
industrial design
89%
kush jemi

Për ne flet puna jonë

Të flasim për punën dhe pasijonin tonë rreth punës ndoshta nuk do kishte fund por ne kemi zgjedhur që të ju japim mundësinë të shikoni në cdo kohë projektet dhe punët tona të përfunduara me sukses për të krijuar një ide akoma më të mirë se kush jemi dhe cfarë ne bëjmë për ju në.

Portfolio

Projektet e fundit

blog / artikuj / noftime

lexoni artikujt dhe njoftimet